ZUPA
Bulion mięsny z makaronem ziołowym, i chrustem warzywnym
DANIE GŁÓWNE
Pierś z perlicy podana z puree z fioletowych batatów, mini warzywami i sosem cytrusowym
DESER
Tiramisu
II DANIE CIEPŁE
Stek wieprzowy podany z gzikiem, sosem z pieczonych śliwek i zielonymi sałatami
III DANIE CIEPŁE
Zupa gulaszowa z dziczyzny
Zimne przekąski
Mieszane sałat z gotowanym jajkiem, pomidorami, kaparami, oliwkami i grzankami
Sałatka z pieczonego jabłka z rukolą, orzechami włoskimi i gorgonzolą z dressingiem miodowo-majerankowym
Śledź smażony w zalewie octowej z warzywami
Pasztet z konfiturą z cebuli i fig
Rolada z kaczki z musem żurawinowym
Wybór mięs pieczonych i serów
Tatar z wędzonego łososia z cebulą, ogórkiem w cieście francuskim
Tramezini z rukolą i orientalną wołowiną
krewetki w cieście na radichio z sosem ponzu
Pieczywo, masło, marynaty
Stół słodki
Wybór ciast
Owoce filetowane
Mini desery
Open bar – napoje bezalkoholowe, wódka, wino, piwo
Atrakcje dla Gości:
Pokaz fajerwerków
Fotobudka
Kasyno